NERF ruimtelijk vormgeven   INFO PROJECTEN CONTACT
-
-

Tussenmuren zijn verwijderd, waardoor er een grote open ruimte ontstaat, met de keuken als centraal punt. Het volume van de keuken matcht precies met het volume boven, waar de badkamer zich bevindt.

Wegens nieuw aangebrachte isolatie dreigden de trap en de trapleuning te moeten verdwijnen. Door een nis te creƫren om de leuning heen, konden ze behouden blijven.

Boven de oude situatie, met in het bamboe-volume badkamer, wasmachine en kledingkasten. De gehele verdieping heeft een open karakter, doordat de deuren op een slimme manieren zijn weggewerkt en nauwelijks zichtbaar zijn in open situatie.

Een verdiepingshoge witte deur valt in open situatie exact in een uitsparing in de witte wand rechts, zodat overdag het daglicht de gehele ruimte kan innemen.

De deuren zijn niet zichtbaar wanneer ze open zijn, zodat de verdieping ruim en licht is. Ook de schuifdeur die de slaapkamer afsluit van de overige ruimtes, verdwijnt in de kastenwand.

Een grote kledingkast met schuifdeuren vormt samen met de badkamer een groot bamboe-volume, dat qua afmetingen precies matcht met de bamboe keuken beneden. Een heerlijk daklicht, zodat er bij zomers weer in zonlicht gedoucht kan worden.