NERF ruimtelijk vormgeven   INFO PROJECTEN CONTACT
Interieur woonhuis
Weesp

Voor een stel met twee jonge kinderen, werd NERF ruimtelijk vormgeven benaderd om na te denken over het interieur van hun nieuwbouwhuis. Het huis werd in een reeks woningen opgeleverd, daardoor waren er enkele beperkingen. Uiteindelijk werden de stijl en de persoonlijke wensen van de klant vertaald in een passend interieur.

Er was een wens om een bar- / ontbijtplekje te creƫren met uitzicht naar buiten. Tevens wilde de klant met 6-8 personen aan een grote tafel kunnen eten. Het resultaat is een riante keuken die overloopt in het eetgedeelte met bank en opbergruimte. De standaard geplaatste deuren met bovenlicht, werden in de woonkamer verwijderd en daarvoor is een verdiepingshoge eiken deur geplaatst, bij de kast is deur mooi strak wit en greeploos.