NERF ruimtelijk vormgeven   INFO PROJECTEN CONTACT
NERF ruimtelijk vormgeven is een klein bedrijf dat interieurs en meubels op maat ontwerpt, en geheel of gedeeltelijk uitvoert.

Tijdens zijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Architectonische Vormgeving), was Stijn Bertens jarenlang werkzaam bij een interieurbouwer. Na zijn afstuderen in 2002 startte hij NERF ruimtelijk vormgeven.

Doordat NERF ruimtelijk vormgeven een klein bedrijf is en door de combinatie van ontwerp / uitvoering, kan NERF ruimtelijk vormgeven zich onderscheiden door originaliteit, kwaliteit en persoonlijk maatwerk. Dit specialisme betekent niet automatisch dat het ook zeer kostbaar is, wat veelal wordt gedacht.

Opdrachten variëren van het ontwerpen van een compleet interieur van een woonhuis, tot het ontwerpen en realiseren van een keuken, tv-meubel, kledingkast, etc.

Alles wordt op maat gemaakt en is naar wens van de klant. NERF ruimtelijk vormgeving heeft veel oog voor detaillering en voor de kwaliteit van zowel ontwerp als uitvoering. Door het persoonlijke contact is overleg tijdens het werk altijd mogelijk.


 
1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3
Slideshow Image 3